Contacte

clínica i psicoterapia

 

«El primer pas no soluciona el problema però et fa sortir del lloc on estàs i és quan les coses comencen a canviar«

A través d’aquí em pots trucar o enviar un whatsapp al 664546020 o un e-mail a hola@mireiaforns.com

I resoldré els dubtes, ens podrem conèixer i després decideixes si et ve de gust començar aquest procés per a sentir-te millor en el teu dia a dia, amb canvis progressius en cada sessió i beneficis de més benestar en la teva vida.

FAQ’S

– La visita inicial és el primer pas, i el més valent. Enhorabona! Abans de la primera visita, podem tenir un primer contacte via telefònica on ens coneixem i acordem una data per la primera visita.

– La freqüència de visites la decideixes tu. Pot ser tant setmanal, com cada 15 dies. 

– A les visites, és important el compromís amb un mateix/a, en poder trobar una hora, un espai només per a tu. I on puguis tenir una mica de temps abans i després de les visites. A les sessions treballem amb les emocions i es normal que ens sentim remoguts abans i després de les visites. És important prendre responsabilitat i accions per cuidar-te en aquest sentit.

– Els canvis que han de tenir beneficis en el dia a dia, són progressius, s’han d’anar integrant, i això ho farem al teu ritme, escoltant les necessitats del teu sistema nerviós, de tu i la teva història i del teu quotidià. Del que es tracta és d’anar assolint més autonomia, poder de decisió i força interior progressivament perquè les situacions difícils viscudes es puguin anar integrant, i això ho fem respectant en tot moment les teves necessitats.

– No dubtis en escriure o trucar, si tens qualsevol dubte!

T. +34 664 54 60 20

hola@mireiaforns.com

VISITES AMB CITA PREVIA 

GRANOLLERS I ONLINE

 

Responsable: Mireia Forns Nadal. Finalidad: Responder a sus solicitudes. En ningún caso realizaremos envíos de carácter promocional o comercial. Legitimación: És gracias a tu consentimiento. Destinatarios: No estan previstas cesiones de datos. Los datos facilitador se almacenan en nuestros servidores gestionados por la empresa AFX Solutions. Podrá ejercer sus  derechos de acceso, rectificación, limitación o suprimir sus datos escribiendo a hola@mireiafornsnadal.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en aviso legal y política de privacidad.