Psicoteràpia

clínica i psicologia

 

«El malestar no és un estat natural de la persona. No t’hi acostumis«

La psicoteràpia és la eina que permet escoltar, acompanyar, desfer els nusos i conflictes interns i trobar una nova manera de viure.

Des d’aquí t’ofereixo un servei especialitzat: 

– Ansietat, Estrés, Depressió, Fòbia, Hipocondria

– Conflictes de relacions, Crisis de parella

– Trauma, Negligències, Violència Física i Abús

– Crisis vitals, Desorientació, Apatia, Desesperança

– Pèrdua de Líbido i Plaer, Dificultats Sexuals

– Insomni, Alteracions Alimentàries, Anorèxia, Bulímia

– Teràpia per Adolescents i Joves

– Mort i Acompanyament del Dol

– Síntomes Digestius, Autoimmunes, Dolor Crònic, Fibromialgia, Tensió Muscular, Migranya

– Desorganització d’hàbits, Perdua de concentració i memòria, Hiperactivitat

– Baixa Autoestima, Dependència Emocional, Relacions tòxiques

– Bullying, Mobbing

Amb eines de la Psicologia Clínica, la Teràpia Gestalt i Integrativa, l’Eneagrama, Intervenció amb EMDR, Reprocessament del Trauma amb Somatic Experiencing, Gestió de l’estrés amb Mindfulness MBSR, Tècniques emocionals i de crisi per adolescents, Acompanyament al dol i la mort, Fisiologia del Sistema Nerviós i teoria Polivagal per l’ansietat i l’estrés i Tècniques de relació per la gestió de conflictes relacionals i crisis de parella.

Teràpia Presencial i Online

Psicologia clínica

Des de la psicologia clínica escolto els teus símptomes: ansietat, fòbies, depressió, aïllament, soledat, dolor físic, desordres alimentaris, impulsivitat, addiccions, ira, problemes d’autoestima, relacions conflictives, pèrdua de sentit vital, etc.

Procés de psicoteràpia

Un procés de psicoteràpia és l’espai per, basant-nos en el que aportes: les teves vivències i experiències quotidianes, podrem desfer els nusos que impedeixen viure la teva vida amb tota la teva essència, felicitat i benestar.  Abordarem el reprocessament de situacions traumàtiques. La presència i la relació terapèutica son les eines principals.

Creixement personal

El creixement personal et permet ampliar la teva mirada interna des de la tranquilitat, per anar trobant el teu lloc, qui ets, d’on vens, i poder anar descobrint cap on vas, des de la teva veritat, i utilitzant el mapa dels coneixements de la psicologia i la neurociència.

EMDR

EMDR és una tècnica de reprocessament de la memòria de situacions traumàtiques viscudes basada en els descobriments de Francine Shapiro. Utilitza els moviments oculars per a fer noves conexions neuronals de manera que el trauma s’integra en la psique i ja no crea dificultats en el dia a dia.

Mindfulness

La base d’una major qualitat de vida és poder estar present en cada moment, i això és el que es pretén des del mindfulness i la consciència plena: aprendre a estar aquí i ara, en la realitat externa i, fluïnt amb la veritat interna. En una presència saludable.

Somatic Experiencing

L’experiència somàtica es basa en els coneixements de Peter Levine, pels quals la base de pensaments, emocions i conductes, està a la fisiologia i les sensacions del cos. I a través d’escoltar-les, donar-los un lloc i seguir-les, es desfan rigideses, nusos i tensions que es van originar en el moment del trauma i, permet tenir més espai i llibertat interior per a viure.

Psicoteràpia

contacte

 T. +34 664 54 60 20

hola@mireiaforns.com

VISITES AMB CITA PRÈVIA

GRANOLLERS I ONLINE

 

Responsable: Mireia Forns Nadal. Finalidad: Responder a sus solicitudes. En ningún caso realizaremos envíos de carácter promocional o comercial. Legitimación: És gracias a tu consentimiento. Destinatarios: No estan previstas cesiones de datos. Los datos facilitador se almacenan en nuestros servidores gestionados por la empresa AFX Solutions. Podrá ejercer sus  derechos de acceso, rectificación, limitación o suprimir sus datos escribiendo a hola@mireiaforns.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en aviso legal y política de privacidad.